
El projecte REDBIOes fonamenta en el marc col·laboratiu de 10 institucions i centres de l’àmbit de la recerca bàsica, l’experimentació aplicada i el desenvolupament agroalimentari en actuacions d’estudi, experimentació i transferència de coneixements en fructicultura, horticultura i viticultura i enologia ecològiques. REDBIO és fruit del treball coordinat d’institucions i centres de recerca de Catalunya i de les regions franceses properes als Pirineus sota la direcció del cap de files del projecte: la Chambre d’Agriculture du Roussillon.
Dades de l'actuació:
Programa/Fons:
Interreg / Poctefa
Any(s) realització:
2012
2011
2010
2009
Temàtica:
Medi-ambient, Desenvolupament sostenible
Territori(s) de realització:
Catalunya, Pirineus Orientals
Socis
Lideratge:
Chambre d'Agriculture des Pyrénées-Orientales
Soci 1:
CIVAM Bio des Pyrénées-Orientales
Soci 2:
CREDA, Generalitat de Catalunya, INCAVI, INRA, IRTA, SICA Centrex, Universitat de Barcelona, Unió de Pagesos
Cost total del projecte:
2.605.712,00€
Co-finançador(s):
FEDER
Subvenció atorgada:
1.693.712,00€
Contacte(s):
Chambre d'Agriculture des Pyrénées-Orientales
04 68 35 74 00